Hobbymiddag

Wekelijkse hobbymiddag vanaf half februari 2024

Elke vrijdag hebben we een gezellige hobbymiddag, waarbij je gewoon kunt aanschuiven om aan de slag te gaan met je eigen hobbyproject (denk aan kaartenmaken, haken of breien, borduren, tekenen, etc.). Het idee is dat je zelf je spulletjes meeneemt. Uiteraard kunnen materialen ook gekocht worden in de winkel, die je dan direct kunt gebruiken.
Ook voor koffie en thee wordt gezorgd!

Wat kost het?
Niets! We vinden het voornamelijk leuk om creatieve mensen bij elkaar te brengen zodat je bijv. ook eens met andere hobby’s in aanraking komt en misschien wel iets nieuws wilt proberen. En daarnaast is het voor veel mensen een fijne gelegenheid om sociale contacten te leggen en misschien zelfs eenzaamheid een beetje te verhelpen!

We hebben op tafel een ‘koffiepotje’ staan, waar je wat in kunt stoppen als je toch iets wilt bijdragen (wordt natuurlijk gewaardeerd, maar hoeft niet!).

Er zijn wekelijks 6 plekjes beschikbaar. Aanmelden hoeft niet, mag wel! Stuur dan een berichtje via Insta of FB of app naar 06-81867351. Een mailtje mag ook naar: info@happycreation.nl