Workshopagenda online!

Het was mijn droom om een eigen hobbywinkel te hebben mét ruimte voor workshops, cursussen, kinderfeestjes etc! Ik realiseer me nog steeds regelmatig dat dit nu mijn dagelijkse realiteit is en daar word ik zo gelukkig van! De eerste maanden na het openen van de winkel (in augustus 2023) was ik enorm druk met het draaiend krijgen van de winkel: inspiratie opdoen, inkopen van producten, voorbeelden maken, social media bijhouden, administratie en natuurlijk het allerleukste: klanten helpen! Nu is het januari 2024 en ik wil van de winkel ook graag een plek maken waar mensen gezellig met elkaar kunnen knutselen.

Voor het eerste kwartaal van 2024 hebben we een aantal leuke workshops op het programma staan. Alle workshops vinden plaats in onze workshopruimte achterin de winkel. Er is plaats voor 6 personen aan de gezellige workshoptafel en bij alle workshops is natuurlijk koffie, thee en wat lekkers inbegrepen!

De workshops worden gegeven door enthousiaste creatievelingen die het erg leuk vinden om anderen te helpen met (het aanleren van) creatieve technieken en werkwijzen. In de toekomst hoop ik ook zelf workshops te kunnen gaan geven!

In de komende maanden gaan we uiteraard weer leuke, nieuwe workshops bedenken en organiseren en zodra deze te reserveren zijn laat ik het natuurlijk weten via de workshopagenda en de Facebook-pagina en Instagram van de winkel!

Terug naar blog