Even voorstellen

Ook voor mij was het ooit een droom om een eigen hobby-winkel te beginnen. Alleen  is het daar nooit van gekomen. Dus u begrijpt vast wel, dat ik nu dubbel zo trots ben op mijn dochter en op de winkel die er dan eindelijk toch gekomen is.

Want ja, ik ben de moeder van Natasja en mijn naam is Tonnie. Misschien bent u mij al wel eens tegengekomen in de winkel, want ik heb zo mijn ‘vaste’  uurtjes daar. Geen verplichtingen, want dat is het fijne aan met pensioen-zijn.  Ik help de klanten, leg binnengekomen artikelen in de winkel en ruim af en toe wat op. Daarnaast zit ik ook graag in de workshopruimte en samen met Natasja buig ik me over het programma en probeer de voorbeelden te maken.

De klanten op weg helpen, advies geven, afrekenen …. het hoort er allemaal bij. Maar natuurlijk weet ik lang niet álles en ben ik blij dat ik de vakkundigheid van Natasja kan inroepen als dat nodig is.

Ja echt, ik ben wel blij met zo’n leuk vrijwilligersbaantje en vervelen doe ik me zeker niet. Dus wellicht tot ziens en misschien kom ik u eerdaags tegen in de winkel.

Groetjes van Tonnie

Terug naar blog